Logo

Kakao muffins 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
300 g sukker
1 ½ tsk vaniljesukker
1 knivspids salt
4 spsk med lille top kakao
75 g hvedemel
100 g smeltet afsvalet smør
 
Glasur:
125 g sigtet flormelis
1 spsk kakao
ca. 1 spsk vand
 
Pynt: Snittede mandler
 
Æg og sukker (den store mængde sukker gør kagerne specielle) piskes sammen.

Heri blandes vaniljesukker, salt, kakao, hvedemel og til sidst det smeltede, men afkølede smør.
Dejen fordeles i 14 smurte muffin- eller linseforme, der stilles tæt i en lille bradepande eller aluform.

Bages ved svag varme, 175ºC i 25-30 minutter.
Ved den lange bagetid bliver kagerne marengsagtige!
Når kagerne tages ud, synker de lidt sammen.
Når de er næsten kolde, tages de ud af formene og pensles med den
sammenrørte chokoladeglasur og pyntes med snittede mandler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.530 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her