Logo

Hyldebær romtoddy

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 dl fortyndet hyldebærsaft af ¼ kg frosne hyldebær ½ l. vand
100 g sukker
saften af ½ citron
½-1 dl mørk rom
skiver af usprøjtet citron
evt. lidt ekstra rørsukker

Kom hyldebær, vand og sukker i en gryde og bring i kog. Mos lidt i bærrene med en stor ske, så al saften tænger ud. Si saften. Skal den gemmes koges den lidt ind, ellers undersøger man, om der skal mere vand i, eller om styrken er god nok. Så bringes saften atter i kog, tages af varmen og smages til med citronsaft, rom og rørsukker.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.307 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her