Logo

Chokolade i butterdej i airfryer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokolade i butterdej i airfryer 

 
Tilberedt i en airfryer pakker vi en hel plade hvid chokolade ind i butterdej til en dekadent dessert, der bedst serveres med masser af karamelsauce.
5 min forberedelse. 10 min kogetid. 4 portioner

 
# Ingredienser
185 g plade hvid chokolade fx Marabou
1 ark frossen butterdej, optøet
Karamelsauce, til servering
Is eller flødeskum til servering

 
* Tilberedning
Læg chokoladen i midten af dejen.
Skær dejen diagonalt i 2 cm brede strimler langs blokkens lange sider.
Fold de korte ender over blokken.
Fold en stribe wienerbrød over blokken.
Fold endnu en strimmel fra den modsatte side, let overlappende.
Skift strimlerne over chokoladen, indtil de er helt lukket.

 
Læg i en airfryer og kog ved 180 °C i 10 min eller til det er sprødt og gyldent.
Skær i skiver. Dryp karamelsauce over.
Server med is eller flødeskum.

 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Grill, Tøm køleskab,
 Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 138 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her