Logo

Grøn salat med røget makrel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 pers.)

1 skål blandet salat
1 agurk
1 bdt radiser
1 friskrøget makrel
1 pakke sprøde brødcroutoner, co. 100 g
Dressing:
saft af 1 citron
1 spsk fiskesauce
1 spsk olivenolie
1 tsk sukker
Tilbehør: brød

Skyl salaten og afdryp.
Skær agurk og radiser i skiver, og vend med salaten.
Fjern hoved, skind og ben fra fisken, og del den i mindre stykker
Rør citronsaften med fiskesauce, olivenolie og sukker, og vend i salaten sammen med røget makrel.
Drys croutoner over, og server med brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.177 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her