Logo

Mandelrødkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille fintsnittet rødkål.
50 g smør.
100 g alm honning.
75 g sukker.
150 g hele smuttede mandler.
salt. peber.
 
Rødkålen svitses godt i smør.
Honning og sukker tilsættes og kålen simrer i 10 min.
Mandlerne tilsættes og kålen simrer videre i 5 min.
Smag til med salt og peber

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.317 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her