Logo

Mousse af rå grønsagsjuice

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Puré:
8-10 agurker
50 g purløg
50 g dild
50 g kørvel
50 g persille
en knivspids hvidløg
skal af en citron
10 g schweitzisk mynte
 
Der  bruges 1 liter af ovenstående
10 blade husblas (udblødes i vand)
30 g citron saft
20 g honning
havsalt
 
Puréen blendes og hældes derefter gennem en juicer.
Saften smages til med citronsaft, honning og salt
Tag ¼ af saften og varm den til max 40°C, opløs deri den udblødte husblas og bland den med resten af saften.
Den færdige juice sigtes gennem en meget fin sigte og fyldes på stor sifon flaske (tilsæt 2 patroner).
Lad den stå på køl i 2 timer inden brug.
Før brug rystes den kraftigt i 2 min.
 
Sifonflasker kan købes i isenkræmmere og forretninger der sælger til restauranter.
Denne mousse kan fx serveres til laks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.533 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her