Logo

Hajfinnesuppe med fiskemaver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hajfinne
300 g tørrede fiskemaver
6 Kopper vand

Koges i to timer samtidig med, at skummet fjernes fra overfladen.

Serveres rygende varm.

 

Tips: Det er en god ide at finner er forbehandlet, fordi det ellers er et kæmpearbejde, at lave suppen. Faktisk er det så stort at selv de fleste kinesere køber forbehandlede hajfinner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (33 stemmer)
Siden er blevet set 3.654 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her