Logo

Squash-yoghurt suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 små revne squash
3 ½ dl yoghurt
1 fed finthakket hvidløg
1 lille hakket løg
2 tsk olivenolie
2 tsk citronsaft
salt
fintklippet dild
 
Bland alle ingredienserne undtagen dild.
Suppen afkøles og øses op i små skåle.
Den serveres med fintklippet dild ovenpå.
Kan evt. fortyndes med en tør hvidvin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 932 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her