Logo

Cremesuppe med rejer og Ocean Gourmet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 løg
2 dl hvidvin
1 ½ l. fiskebouillon
¼ l. piskefløde
200 g rejer
1 glas Ocean Gourmet
lidt hakket purløg
salt
hvid peber

Løget hakkes fint og svitses i lidt olie, når det er gyldent tilsættes hvidvin, og det reducerer til det halve.
Herefter tilsættes fløde samt fiskebouillon og suppen koges ind til ca. 1 liter og jævnes med Maizena til den er let cremet.
Herefter tilsættes Ocean Gourmet, rejer samt hakket purløg.
Tilsidst får suppen lige et opkog og smages til med salt og peber.
Serveres med brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.445 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her