Logo

Mirabel syltede med vadouvan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Syltede mirabel;
400 g Mirabel
50 g Flormelis
½ dl Hvidvin
200 g Jaggery sukker
1 dl Mirabel saft
2 g Vadouvan

Mirabellerne halveres og stenen fjernes.

En bageplade drysses med flormelis hvorpå mirabellerne lægges med skærefladen nedad.

Nu skal mirabellerne tørres ved ca. 70ºC á la tomater.

Imens blandes hvidvin, jaggery sukker og mirabel saften, som gives et enkelt opkog og tilsættes vadouvan og afkøles.

Efter ca. 2-3 timer når mirabellerne er blevet dejlige faste tages de ud.

Mens de er lune fjernes skinnet.

Nu blandes lagen med de tørrede mirabeller.

Blåskimmel iscreme;
½ l Sødmælk
½ l Piskefløde
45 g Skummetmælkspulver
210 g Jaggery sukker
190 g Æggeblommer
140 g Kornblomst blåskimmelost

Sødmælk, piskefløde og skummetmælkspulver bringes i kog, imens piskes jaggery sukker, æggeblommer og blåskimmelen til en luftig snaps.

Når væsken koger tilsættes snapsen og iscremen legeres til ca. 80ºC, hvorefter iscremen afkøles under omrøring, når kold køres iscremen på ismaskinen.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.285 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her