#
3 æg 
5 dl sukker 
1 ½ dl olie 
5 dl revet squash 
5 dl hvedemel 
¼ tsk  bagepulver 
2 tsk  natron 
1 tsk  salt 
2 tsk  vaniljepulver 
2 ½ dl valnødder 
2 dl rosiner 
*
 
Pisk æg og sukker til en luftig masse , tilsæt derefter olie.
Bland hvedemel, bagepulver og krydderierne sammen.
Rør squash, rosiner og melblandingen i æggemassen.
Vend de hakkede valnødder i dejen.
Kom dejen i en smurt bradepande.
Bag kagen ca. 45 minutter ved 225 °C.
Prøv med en tandstik om kagen er fast inden den tages ud.
Lad kagen afkøle på en bagerist.
Ved servering skæres kagen i passende stykker. 
  
Tips: Pas på at overfladen ikke bliver for brun. Dæk evt. af med bagepapir.