Logo

Et stykke med gravad laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 g blødt, usaltet smør
1 skive lyst rugbrød, skåret over diagonalt (surbrød)
12 store brøndkarsebladeler
60 g færdiglavet gravad laks i skiver, se BEMÆRK
3 agurke»ryttere«
2 tsk cremefraiche, 38%
½ tsk fuldkomssennep
dildkviste til pynt

Smør brødet. Læg brøndkarsebladene langs kanten af brødet, så de rager en smule udenfor. Arranger lakseskiverne på brødet.
Anbring 3 agurkeryttere i den ene ende.
Bland cremefraiche og sennep, og læg det pænt på sandwichen. Pynt med dildkviste.

Variation: Brug tynde skiver røget laks, formet i ruller eller pæne bunker, hvis du foretrækker. Pynt med citronbåde, kørvel og lidt sort stenbiderkaviar.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.394 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her