
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder
(4 personer): 
# Ingredienser 
½ kg mørt oksekød 
75 g røget skinke 
½ spsk margarine 
¼ tsk salt 
1 knsp peber 
½ tsk timian 
1 fed hvidløg 
1½ dl rødvin 
1 gulerod 
10 små løg 
1 spsk hvedemel 
75 g champignon 
* Fremgangsmåde:
Skær kødet i tern og striml den røgede skinke. 
Brun oksekød og skinke i halvdelen af margarinen af et par
omgange. 
Læg det brunede kød i en gryde. 
Krydr med salt, peber og timian. 
Knus hvidløget ned i gryden. 
Tilsæt vinen og lad gryderetten simre ca. 45 min. 
Skræl guleroden og skær den i skiver. 
Giv løgene et opkog og pil dem. 
Brun dem let i en stegepande. 
Lad gulerod og løg koge med i gryden i yderligere 15 min,
eller til kødet er mørt. 
Rør hvedemelet ud i lidt vand og jævn gryderetten.
Rens champignon og brun dem i resten af margarinen. 
Læg dem i gryden og lad dem koge med et øjeblik. 
Retten serveres med kogte kartofler.