Logo

Kaninragout i rødvinssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g kaninsmåkød
150 g letrøget bacon
smør/olie til stegning
1-2 store løg
2 fed hvidløg
1 spsk mild paprika
1 tsk timian
1 ds flåede tomater
200 g champignon
2 glas rødvin
persille

Baconen skæres i tynde strimler.
Kaninsmåkød, bacon, finthakket løg og knust hvidløg, brunes i smør/olie i en stegegryde. Retten tilsættes de flåede tomater med væden, tomaterne moses let, og krydderier og rødvin kommes ved.
Det hele koger til kødet er næsten mørt.
De rengjorte champignon halveres og kommes ved.
Kog videre til alt er mørt, smag til med salt og peber.
Rør jævnligt under kogningen, tilsæt evt. mere væde.
Gryderetten anrettes i et dybt fad, og drysses med hakket persille.
Serveres med kartoffelmos eller løse ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her