Logo

Laks i salat med rødbeder, kapers og hakket æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
Og så en ret til dagen der­på. Den kolde laks fra fx dagen før deles og blandes med kapers, hakkede syltede rødbeder, hakkede hårdkogte æg og tern af æbler.
Der overhældes med en dressing af cremefraiche og mayonnaise, der er smagt til med lidt eddike, sukker, salt og peber.

Pynt med blade af kørvel og server med rug­brød og krydderfedt.
Og hvad drikkevarerne an­går: måske er man lidt "ramt" efter den foregående aften, så enten champagne el­ler - hvis man har været så dristig at have nytårsfor­sætter: dansk vand!
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 997 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her