Logo

Raclette med laks og spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g frisk spinat
1 knsp. friskreven muskatnød
150 g champignon
1 fuldkornsfranskbrød
200 g røget laks i tynde skiver.
100 g emmenthaler i tynde skiver
8 tsk smør
 
Spinaten ribbes, skylles og varmes i en gryde uden låg med det vand, der hænger ved, samt muskatnød og salt, indtil den falder let sammen.
Svampene renses og skylles, skæres i ikke for tynde skiver og blandes i
spinaten.
Sættes på bordet med låg på.
Brød, laks og ost skæres i skiver der passer til panderne, og hver ting
anrettes på et fad for sig.
Raclette-grillen tændes.
 
1 tsk smør smøres på en skive brød, og denne ristes let i raclette-grillen.
Henover lægges en skive laks, og denne dækkes med spinat.
Øverst lægges en skive ost, og det hele gratineres, indtil osten er gylden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.735 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her