Logo

Pikant kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 røde kartofler
1 appelsin
½ lille rødløg
150-200 g spinat

Dressing:
1 fed hvidløg
½ dl citronsaft
2 spsk olivenolie
1 spsk soya
1 tsk dijonsennep
1 spsk hakket persille
¼ tsk peber

Kog kartoflerne og del dem i kvarte.
Skræl appelsinen, fjern hinderne og skær i både.
Skær rødløget i skiver og skyl spinaten.
Bland presset hvidløg, citronsaft, olie, soya, sennep, persille og peber. Vend kartofler, appelsinbåde og løg i dressingen i så de bliver helt dækkede.
Riv spinaten i mindre stykker og vend den i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.778 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her