150 g icebergersalat 
3 tomater 
200 g friske champignon
300 g pillede rejer 
200 g krabbe eller 250 g hummer 
150 g muslinger 
200 g hele asparges på dåse 
1 citron 
1 bdt  dild 
1 spsk eddike 
½ tsk salt 
½ tsk hvid peber 
3 spsk olie 
 
Dressing: 
2 dl cremefraiche 18% 
2 dl mayonaise 
1 dl hakket dild 
1 tsk salt 
½ tsk peber 
½ -3 dl citronsaft eller vand
Skyl salaten og skær den i strimler. 
Læg den i en skål eller på et fad. 
Skyl tomater og champignon og skær dem i skiver. 
Lad aspargsen dryppe af. 
Skær citronen i både og hak dilden. 
Læg det hele på salaten og pynt med citron og dild. 
Bland alle ingredienserne til saucene. 
Servér i hver sin skål.