Logo

Tomatcoulis - sød tomatpuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Coulis de tomates

olivenolie
1 kg meget modne tomater, skåret i småstykker
1 finthakket løg
1 tsk sukker
bouquet garni af timian, laurbær og rosmarin .
salt og peber

Opvarm 2 spsk olie, og lad alle ingredienser, undtagen salt og peber, koge i 15-20 minutter. Passeres gennem en sigte og koges uden låg i 30-40 minutter. Smag til med salt og peber, hæld på små glas med et lag olivenolie over, og stil dem i køleskab.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.483 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her