Logo

Dyreryg med pasta salat og pestomayonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6-800 g kold dyreryg i tynde skiver
150 g pasta skruer
1 terning grønsags bouillon
2 spsk olivenolie
3 dl skyllede spæde blade spinat
300 g broccoli i små buketter
3 stk gulerødder i stave
1 stk lille squash i tynde skiver

Mayonnaise:
1 æggeblomme
1 tsk fransk sennep
1 spsk lys vineddike
1-2 fed knust hvidløg
2 dl vindruekerne olie
½ tsk basilikum
½ tsk merian
½ dl reven parmesanost
salt og peber

Pastaen koges 12-14 minutter i vand sammen med bouillon terning og olivenolie. Vandet hældes fra og pastaen afkøles. Spinat blade lægges i bunden af et fad, hvorpå de resterende grønsager, samt den afkølede pasta, anrettes på fadet sammen med tynde skiver dyreryg.

Pesto mayonnaise:
Æggeblomme, sennep og vineddike samt hvidløg blendes kort sammen. Olien tilsættes først dråbevis, siden i en tynd stråle, medens den blendes. Derefter tilsættes basilikum og merian. Hvis saucen er for tyk, spædes med en smule vand. Den revne parmesanost vendes i og saucen smages til med salt og peber.

Hertil serveres lun flûtes eller grovbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.162 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her