25 smuttede grofthakkede mandler 
500 g tomater i både 
2 bdt  rucolasalat (ca. 100 g) 
50 g fetaost 40+ i tern 
 
Marinade: 
1 ½ spsk citronsaft 
1 spsk olivenolie 
¼ tsk salt 
1 knsp. peber 
 
Server brød til 
Pisk en marinade af citronsaft, olivenolie, salt og peber. 
Rist mandlerne på en varm, tør pande til de er gyldne, ca. 5 min. 
Ryst panden undervejs. 
Vend forsigtigt tomater, rucolablade, fetaost og mandler sammen. 
Vend marinaden i lige inden salaten skal serveres og server med brød. 
Tips: Rucola har en fin krydret smag, som gør den velegnet til salatskålen, men den kan også spises kogt, dog i mindre doser, da den har en stærk smag.  Den kan også indgå i supper, sandwich med fx parmaskinke eller pureer til jævning af supper og saucer.