Logo

Spinatsalat med bacon og croutoner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g frisk spinat
150 g bacon i tern

Croutoner:
4-6 skiver daggammelt brød
75 g smør
1-2 hvidløg

Dressing:
1 tsk dijonsennep
1 spsk vineddike
3 spsk olivenolie
salt og peber
1 fed hvidløg

Vælg spæde, fine spinatblade, så behøver de ikke at plukkes fri for stilke.
Skyl dem grundigt og slyng dem fri for vand.
Brødet skæres i tern uden skorpe og ristes i smør på en pande sammen
med de hele, pillede fed hvidløg.
Rist bacontern sprøde på en tør pande.
Lad brød og bacontern dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Rør sennep sammen med vineddike, olie og krydderier.
Vend spinatbladene med dressing og anret med brød- og bacontern.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.420 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her