Logo

Mælkesyregærede grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

hvidkålshoved/rødkålshoved
gulerødder
rødbeder

Man tager et hvidkålshoved/rødkålshoved, nogle gulerødder og mange rødbeder.
De skal blendes så alt saften kommer fri.
Det kommes i en stor gryde eller lerkrukke og dækkes til med yderbladene fra kålen.
Sæt en tallerken oven på og et eller andet der vejer godt til.
Dæk til med et håndklæde eller viskestykke og lad det stå i en uge.
Så er det klar.
Tag de hele kålblade og det øverste lag grønsager fra, for det kan godt være lidt kedeligt og muggent.
Resten er klar til at blive fyldt på glas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 401 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her