Logo

Lammekølle med urtefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Du bliver lammet over den fine smag og kan selv vælge tilbehør. Fint ikk'

3 dl frisk persille
3 fed hvidløg
1 spsk frisk purløg
1 afpudset lammekølle
1 spsk salt
1 tsk peber
2 spsk (oliven)olie

 

A. Anbring en bradepande midt i ovnen og opvarm den til 175°C.
Hak persille og hvidløg fint og bland det i en skål.

Tilsæt finthakket purløg og vend det godt.

B. Åbn den udbenede lammekølle som en bog og krydr den med halvdelen af saltet og peberet.

Fordel urteblandingen jævnt over lammet.

Luk lammekøllen igen og bind den sammen med køkkensnor.

Gnid køllen med olie og drys resterende salt og peber på.

C. Steg lammet til et stegetermometer viser 70-75°C.

(det varer 40-50 min., afhængig af størrelsen).

Overfør herefter køllen til et fad og lad det hvile tildækket i 20 min.

D- Fjern køkkensnoren og skær lammekøllen ud.

Servér på et fad med smørstegte kartofler eller kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.748 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her