Logo

Pebersmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Velegnet til fisk, okse- og svinekød.

 

225 g blødt smør

1 tsk lyserøde peberkorn i lage, afdryppede

1 tsk grønne peberkorn i lage, afdryppede

1 tsk friskkværnet sort peber

 

Rør alle ingredienser sammen.

Rul smørret ind i papir og sæt det i køleskabet, til det er blevet fast.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her