Logo

Grønne bønner, Balsamico-marinerede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lækker opskift på grønne bønner der marineres i balsamico sammen med rødløg, feta og mandler. Hele retten blandes så det bliver en salat. Smager dejligt til mange kødtyper.

 

250 g grønne bønner
1-2 rødløg
100 g fetaost i tern
50 g mandler

Marinade:
2 dele koldpresset olivenolie
1 del balsamico-eddike
1 del honning
1-2 fed hvidløg

Marinade røres sammen.
Bønnerne koges møre, drypper af og lægges med det samme i bunden af
salatfadet.
De hakkede, smuttede mandler og fetaost i tern drysses over.
Øverst fordeles 1-2 rødløg (afhængig af størrelsen), der er skåret i tern.
Marinaden hældes over og salaten er faktisk klar til at blive spist,
men er bedst efter at have trukket et par timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 9.080 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her