Logo

Sildebøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
2 rensede, udbenede sild
200 g kolde, kogte kartofler
200 g koldt stegt eller kogt kød
2 skalotteløg
50-100 g rugmel
1 æg
Salt, peber
Fedtstof til stegning
 
Sild, skalotteløg og kartofler hakkes i kødma­skinen, blandingen røres med æg og hvedemel og tilsmages med salt og peber.
Af farsen formes flade bøffer, som vendes i hvedemel.
Bøfferne steges i smør eller fedt
Serveres med brun løgsovs og kogte kartofler
Sildebøf kan også gøres med fileter af spegesild, udvandet efter smag (fra 2-3 timer til natten over)
 
(Bornholmsk familieopskrift)

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.059 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her