Logo

Suppe med lammekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kødboller:
250 g hakket lammekød
1 lille løg
1 æg
olie
salt
peber

Suppe:
1 bdt dild
4 tomater
½ l grundsuppe
¾ dl ris
1 grøn peber
1 rød peber
salt
peber

Peberfrugterne renses og skæres i tynde strimler.
Tomaterne skæres i både.

Kødboller:
Det hakkede kød blandes med revet løg, æg og olie
Salt og peber tilsættes efter smag, og farsen røres godt sammen

Suppen:
Grundsuppen kan være en suppe, som du fx. har kogt på suppeben i forvejen, eller du kan bruge en bouillonterning.

Kog suppen op, og tilsæt ris.
Form farsen til kødboller, og læg dem i suppen.
Kom derefter tomater og peberfrugter i suppen, og lad dem simre i ca. 20 min.

Servering:
Lige inden suppen serveres, drysses den friske dild over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her