Logo

Grønne mungbønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl hele grønne mungbønner
4 ½ dl vand
1 stk gulerod
2 spsk rosiner
1 tsk groftrevet ingefær
1 spsk ghee
½ tsk stødt kardemomme
½ tsk salt
1 tsk citronsaft

Hele grønne mungbønner skylles og kommes i en gryde med vand og koges i 15 minutter.
Fintskåret gulerod og rosiner tilsættes og retten koger endnu 15 minutter.
Frisk ingefær svitses i ghee i et minut, og kardemomme blandes i.

Krydderier og salt røres i mungbønnerne, retten gives et opkog og citronsaft tilsættes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.811 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her