Logo

Tun mousse med flûtes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ds tunfisk naturel a ca. 200 g
200 g blødt smør
1 dl cremefraiche 18%
1-2 tsk citronsaft
½ tsk groft salt
peber
Tilbehør: brøndkarse og flûtes
 
Hæld olien fra tunfisken.
Mos tunfisken i en skål med elpisker eller gaffel.
Tilsæt smør, cremefraiche, citronsaft og krydderier.
Rør det hele sammen og smag moussen til.
Fyld moussen i en postejform eller skål.
Stil den tildækket i et køleskab,  gerne ½ dag.
Pynt med brøndkarse før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her