Logo

Spegesild med sur fløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Udvandede sildefileter lægges på et fad. Et tykt lag revet løg og æble lægges over. Drysses med lidt peber og overhældes med piskefløde, der er rørt op med nogle dråber citronsaft eller eddike. Ymer kan anvendes. Fløden tilsættes tomatketchup og tørret, revet peberrod og lidt sukker. Anretningen pyntes med strimler af benfri sild, og med karse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 210 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her