Logo

Brombærmousse med chokoladedrys

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g brombær
100 g sukker
3 æg
3 blade husblas
2 dl piskefløde
40 g mørk chokolade
 
Brombærrene hakkes groft med en kniv og stilles i fryseren i en time.
Husblasen udblødes og smeltes - holdes lun.
Sukker og æggeblommer piskes hvidt.
Æggehviderne piskes seje og luftige.
Fløden piskes til flødeskum.
Æggeblommer, brombær og flødeskum vendes sammen, hvorefter
æggehvider og husblas vendes i.
Moussens fyldes i en form og stilles koldt.
Moussen pyntes med reven chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.728 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her