Logo

Brød med spinatfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. ½ kg hvedemel
1 spk salt
½ spk sukker
25 g gær og håndvarmt vand
ca. 2 kg frisk eller frossen spinat
1 tsk kommen
1 ½ tsk salt 
½ tsk citronmelisse eller almindelig citron
 
Kom hvedemel, salt og sukker i en brødmaskine eller skål.
Kom gær i det håndvarme vand, så gæret smelter og hæld det oven i melet.
Bland det hele sammen, indtil det bliver til dej.
Kom dejen på et lag hvedemel, så den ikke klister på bordet.
Bland det godt sammen med dejen, lav små boller ud af dejen og rul dem ud som små pizzaer.
Vask og hak den friske spinat, kom den i en skål og kom så kommen og citronmelisse og salt i.
Kom lidt spinatfyld på hvert stykke brød og luk dem sammen.
Husk at lukke godt ellers åbnes de når du skal til at vende dem om i ovnen.
Tænd ovnen på højeste mulig varme.
Kom lidt olie i et ovnfast fad og begynd så at lægge brødene med spinat i fadet.
Kom fadet i ovnen indtil de er lysebrune, vend dem så om og lad dem blive lysebrune på den anden side.
Tag dem ud og smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her