Logo

Kotelet med gulerødder og nye kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kotelet med gulerødder og nye kartofler

 

Grillet kotelet og dampede grønsager - det er slankemad - Helt enkelt og alligevel meget velsmagende.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 tykke koteletter

500 g nye kartofler

1 bdt nye gulerødder

25 g smør

frisk kørvel, dild eller persille (efter smag)

salt og peber

*

 

Skrub kartofler og gulerødder helt rene.

Del dem evt. i mindre stykker.

Læg kartoflerne i en sauterpande med smør og 1½ dl vand, salt og peber.

Damp dem næsten møre under låg ca. 10 min.

Læg gulerødderne ved kartoflerne og damp ca. 5 min. under låg.

 

Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem på en grill, grillpande eller alm. pande 1 min. på hver side.

Flyt dem ud til lidt lavere varme eller skru ned for varmen og steg dem færdige 4-6 min. på hver side efter tykkelse.

Vend dem et par gange undervejs.

Vend friskhakkede krydderurter i grønsagerne og server med de grillstegte (eller pandestegte) koteletter.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.186 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her