Logo

Stegt torsk med tomatsalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 pers.)
300 g pasta, fx linguine
1 spsk olivenolie
600 g torskefilet uden skind og ben
groft salt og friskkværnet peber

Tomatsalsa:
½ kg friske tomater
1 rødløg
4 forårsløg
1 potte frisk basilikum
1 spsk olivenolie
groft salt og friskkværnet peber

Kog pastaen som angivet på emballagen, afdryp, og hæld olien over.
Hak tomater, rødløg og forårsløg, og vend det hele sammen med frisk basilikum til en tomatsalsa.
Dryp olie over, og krydr med salt og peber.
Skær fisken i mindre stykker, krydr med salt og peber.
Varm olien på en pande med slip-letbelægning, og steg fisken i ca. 4 min ved jævn varme på den ene side.
Vend forsigtigt fisken, og steg den på den anden side i ca. 2 min, afhængig af fiskens tykkelse.
Server med pasta og tomatsalsa.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 353 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her