Logo

Skaldyrsuppe med parmesanchips

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg friske blåmuslinger
4 friske jomfruhummere
200 g kogte rejer med skal
1 gulerod
1 porre
1 frisk rød chili
50 g selleri
1 spsk smør
2 stjerneanis
1 fl.hvidvin
2 dl fløde
? fed hvidløg
salt
peber
Ostechips:
75 g friskrevet parmesanost

Chipsene bages først
Drys den revne ost ud i tynde runde pletter og bag dem 3 min ved 220º.

Muslingerne skrubbes, Jomfruhummerne flækkes på langs og rejerne pilles
Grøntsagerne skæres i små tern.
Flæk chili og fjern kerner og skæres i små strimler, hak hvidløgsfeddene.

Alle grønsager svitses i smørret i 2 min tilsæt vinen og lad det koge op i ca 10 min.
Tag muslingerne op og kasser de uåbnede.

Væden koges ind til det ½ og fløden tilsættes smages til med salt og peber.
Jomfruhummerne tilsættes og koger med i 3 min inden rejerne tilsættes.
Læg muslingerne tilbage i suppen og varm forsigtigt uden at koge.

Server de sprøde ostechips til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.778 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her