Logo

Hjemmelavet tomatpesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille glas:
10 soltørrede tomater ca. 75 g
2 fed hvidløg
25 g pinjekerner
20 g parmesanost
saft af ½ citron
½ dl olivenolie

Udblød tomaterne i vand i ca. 15 minutter, Skær tomaterne i mindre stykker og kom dem i en blender sammen med knust hvidløg, pinjekerner og parmesanost Tilsæt citronsaft og olie og blend til en tyk sauce, Smag til med salt.

Tips: Tomatpesto kan holde sig i op til en uge i et glas med tætsluttende låg, Opbevar pestoen i køleskabet og brug den som dressing på din sandwich eller vend den med nykogte kartofler
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.935 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her