
Kartoflerne kan udskiftes med pasta. 
 
4-6 peberfrugter i forskellige farver 
500 g kogte kartofler 
75-100 g hele hasselnødder eller andre nødder 
Dressing: 
1,5 spsk sennep 
2 spsk eddike 
2 fed presset hvidløg 
4 spsk olie 
salt og peber 
1 håndfuld ruccola eller små nye mælkebøtteblade 
 
Halver peberfrugterne, og fjern kernerne. 
Grill dem på hver side, til de er bløde. 
Pil skindet af dem, og skær dem i tern eller strimler. 
Skær de kogte kartofler i tern. 
Rist nødderne let. 
Kom nødderne i et klæde, og gnid skallen af. 
Bland peberfrugt, kartofler og nødder i en skål. 
Rør sennep, eddike og hvidløg sammen. 
Kom olien i lidt efter lidt, mens der piskes i dressingen. 
Smag til med salt og peber. 
Vend dressingen i kartoflerne. 
Vend de skyllede ruccolabladene i.