Logo

Tomat chutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ tsk bukkehornsfrø
½ tsk stødt spidskommen
1 fed hvidløg
1 frisk finthakket chili - uden kerner
½ tsk gurkemeje
½ kg fint hakket tomater eller 1 dåse hakket tomater
½ spsk hakkede korianderblade
1 spsk olie
½ tsk peber

Rist bukkehornsfrøene nogle sekunder i olie på panden.
Pas på, at de ikke bliver brændte.

Skru ned for varmen og tilsæt spidskommen, chili samt gurkemeje og rist endnu nogle minutter under omrøring.

Kom tomater ved og lad simre, til tomatsaften er kogt ind til en tredjedel.

Smag til med salt, afkøl chutneyen og kom koriander ved.
Opbevares bedst i køleskabet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.198 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her