Logo

Grønsagsbiksemad ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer
 
400 g hvidkål
150 g gulerod
100 g løg
15 g vindruekerneolie
150 g porre
salt og peber
1 spsk soya
½ dl vand
finthakket persille
 
Snit hvidkålen fint.
Rens og riv gulerødderne på den grove side af råkostjernet og skær det rensede løg i skiver.
Varm olien op i en tykbundet gryde og steg gulerødder og løg i 5 min.
Kom vand, soya, salt og peber ved.
Bland hvidkålen i og steg blandingen i yderligere 5 min.
Smag evt. til med lidt mere soya, salt og peber.
Drys meget finthakket persille over lige før serveringen.
Denne ret passer godt til kødboller, skinke eller hambur­gerryg.
 
Næringsindhold i 2 portioner
kj 1727, kcal 411, fibre 22 g, fedt 16 g, kolesterol 0 mg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.133 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her