4 tynde skiver  kalvekød fra inderlår a 150-175 g 
4 tynde skiver  bacon el.  skinke 
150 g  rygeost uden kommen el.  flødeost 
 salt
 peber 
 olie til stegning 
2 dl  hvidvin 
 piskefløde 
 kinesisk soya 
 tomater 
 fennikel 
 spinat 
 aubergine 
2 æg 
2 dl  mild reven ost 
2 ½ dl  kaffefløde
Kødet smøres med osten, en skive skinke eller bacon lægges ovenpå, evt. smøres sennep på, og til sidst krydres med salt og peber. Fint snittet hvidløg kan også bruges som fyld. Kødet rulles sammen og lukkes med en kødnål.  Rullerne brunes i olie, hvorefter de skal stege videre i ca. 40 minutter sammen med hvidvin, kinesisk soya. Når kødet er mørt, kan skyen eventuelt jævnes. Dampet spinat uden væde, tomatskiver , fennikelskiver  og aubergine i tern lægges lagvis. Ind imellem salt og peber, evt. friske krydderurter. Æg piskes let sammen med kaffefløde, ost, salt og peber. Ostemassen hældes over. Bages midt i ovnen ved 225 º i 30 minutter.