Logo

Rødbedeconsomme med kogt gris og peberrodsskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Rødbedeconsomme med kogt gris og peberrodsskum

Rødbedeconsomme:
1,2 l kalvefond
3 dl rødvin
2 rødbeder
2 løg
4 fed hvidløg
2 nelliker
2 laurbærblade
Olivenolie
Salt, peber
 
Fyld:
400 g sprængt svinekød
2 rødbeder
2 løg
1 bdt purløg
 
Peberrodsskum:
2 dl sødmælk
1 spsk reven peberrod
 
Rødbedeconsommé: Skræl rødbederne og riv dem på rivejernet som til råkost.
Kom dem i en gryde med hakket løg.
Sauter let af i lidt olivenolie og tilsæt de øvrige ingre­dienser.
Lad simre i 45 minutter, si gennem et etaminé (tyndt klæde) over i en ren gryde og smag til med salt og peber.
 
Fyld: Skræl og skyl rødbederne.
Soigner svinekødet og kom det i en gryde med rødbe­der, løg og vand, der dækker.
Tilsæt lidt salt og lad småkoge under låg i 1 ½ time.
Hak purløget fint.
 
Peberrodsskum: Lun mælken og tilsæt reven peberrod.
Tag gryden af varmen og lad trække med peberrod i 3 minutter.
Si mælken og smag til med salt og peber.
 
Anretning: Skær fyldets kogte rødbeder i tern a 1 x 1 cm og halver løgene.
Fordel rødbeder og løg i 4 dybe tallerkener.
Skær svinekødet i stykker og fordel i tallerkenerne.
Varm suppen op til kogepunktet og hæld den over fyldet.
Drys med hakket purløg.
Skum peberrodsmælken op og hæld den i kanten af suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.705 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her