ca. 1,2 kg ribsteaks 
sauce: 
1 spsk olie 
2 dl ketchup 
1 dl vand 
1 spsk worchestersauce 
2 spsk brun farin 
1 spsk sennep 
1 tsk salt 
peber 
¼ - ½ tsk cayennepeber 
1 tsk chili 
1 spsk citronsaft 
tilbehør: 
blandet salat 
brød 
Tilberedningstid: 1 ¾ time - heraf er 15 min. arbejdstid. 
Ribsteaksene lægge si en smurt bradepande og stilles i ovnen 45 min. ved 175ºC på midterste rille. 
Ingredienserne til saucen koges sammen 5-8 min. Det meste af saucen smøres på ribsene. 
De stilles i ovnen igen og gives yderligere 40 min. 
De smøres med saucen et par gange under stegningen. 
Grilles 2-4 min. til sidst. 
Udendørsgrill: 
Ribsteaks kan også koges i ca. 1 time. 
Afdryppes og smøres med saucen. Derefter grilles de over trækul.