
Denne menu er bestemt ikke for sarte sjæle. - ”Forbudt for børn”.
Selv en indfødt mexicaner ville gøre alt for at få fingrene i denne dejlige opskrift.
#
Ingredienser
8 Ribsteaks (den tynde ende af kogestykket uden ben), 2½ cm tykke 
Olie til pensling
  
BBQ-Sauce: 
½ dl olivenolie 
¼ dl æblecider eddike 
¼ dl Worcestershire sauce 
½ dl tomatsauce 
1-2 spsk hakket Chipotle chilipeber 
1 tsk løgpulver 
1 ½ spsk brun farin 
2 fed hakket hvidløg 
Salt og peber 
Avocadosalsa: 
2 dl finthakket ananas 
2 tomater uden kerner og i tern 
1 avocado, skrællet og i tern 
1 dl hakket syltet Jalapeno chili 
3 spsk limesaft 
3 spsk appelsinsaft 
2 spsk olivenolie 
Groft salt
* Tilberedning
Bland ingredienserne til avocadosalsaen og smag til med salt. 
Lad den stå 1 time ved stuetemperatur inden servering. 
Kog kødet ca. ½ time. 
Rør ingredienserne til BBQ-saucen sammen og lad den trække mindst 1 time. 
Dup kødet tørt, pensl det med olie og grill ribsteaksene 5-6 minutter på hver side. 
Pensl kødet med BBQ-sauce de sidste 2-3 minutter 
Tilbehør - 
Grøn salat af fx. fine små spinatblade og rødløg i ringe. 
Dryp lidt olivenolie over og krydder med salt og peber.