Rösti: 
1 kg  kartofler 
2 stk æg, 120 g 
60 g  hvedemel 
 muskat 
 salt
 peber 
2 spsk  olie, 28 g 
 
Torskesalat: 
600 g  torskefilet 
200 g  kvark 
¼ l. kærnemælk 
100 g  kaviar (stenbiderrogn) 
200 g  ærter 
1 dåse aspargessnitter, 270 gram 
½ glas kapers, 30 gram 
3 spsk  citronsaft 
5 g  hel peber 
 groft salt 
2 tsk karry 
Tilbehør: 
4 skiver grovbrød, 160 g 
Kartoflerne skrælles og rives. Væden trykkes ud med et viskestykke eller lignende. 
Æg, hvedemel og krydderier blandes i, og blandingen formes som flade frikadeller og steges i olie på pande i ca. 12 minutter på hver side. 
Torskefileten koges i 10 minutter med citronsaft, salt og hel peber. Fisken lægges i et fad og afkøles. 
Dressing laves af kvark og kærnemælk. Kaviar, ærter, asparges og kapers røres i. 
Dressingen hældes over fisken, og der pyntes med karry.