Logo

Lammefilet indbagt i fars og grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g lammefilet
salt

Fars:
200 g hakket lammekød
½ sammenpiskede æg
salt
hvid peber

Garniture:
½ skivekålroe i små tern
¼ squash i små tern
½ gulerod i små tern
½ rød peberfrugt i små tern
2 spsk asparges i små tern

Rødvinssauce:
2 dl rødvin
50 g finthakket skalotteløg
1 dl brun sky
50 g smør

Fileterne brunes, afkøles. Fileterne smøres med lammefarsen. Grøntsagerne blancheres og afkøles i koldt vand. Anbring fileterne på en smurt plade, grøntblandingen trykkes ned i farsen, steges i ovnen ved 150º i ca.15 minutter. Skalotteløgene svitses i lidt smør, nedkoges med rødvinen tilsættes brun sky samt stegeskyen fra retten, koges til passende konsistens, sigtes og piskes op med blødt smør. Serveres med kogte smørsauterede asparges og friterede kartofler, samt rødvinssaucen

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.952 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her