Logo

Sandwich med salat og roastbeef

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 g blødt, usaltet smør
1 skive mørkt rugbrød
4-5 endivie salatblade
1 tsk mayonnaise
1 tsk flødepeberrod
2 skiver roastbeef
1 spsk syltet rødkål, afdryppet
Pynt:
dildkviste og agurke»ryttere«

Smør pumpernicklen.
Læg blade afendivie salat på skrå hen over brødet.
Bland mayonnaisen med flødepeberroden og fordel blandingen over kødskiverne.
Fold kødskiverne sammen og læg dem over cikoriebladene.
Læg rødkålen på sandwichen.
Pynt med dildkviste og agurkeryttere.

Variationer: Brug kogt skinke eller tunge i stedet for roastbeef. Fintstrimlede radicchioblade vendt i fransk dressing er en lækker erstatning for syltet rødkåL

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.553 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her