Logo

Selleri- og kartoffelsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En rigtig vintersuppe med noget af det gode og sunde - let og hurtig

2 spsk smør

1 spsk olivenolie

2 porrer

1 løg

350 g kartofler

2 sellerirod / knoldselleri

2 kviste frisk timian

1 laurbærblad

2 liter grønsagsbouillon

5 stilke bladselleri

½ dl fløde 13%

 

Smelt smør og olie i en stor gryde.

Tilsæt tyndtskårne porrer og hakket løg og svits i ca. 10 min.

Skær kartofler og selleri i tern.

Tilsæt disse samt timian, laurbærblad og bouillon og bring det i kog.

Skru ned for varmen, læg låg på gryden og lad retten simre til grønsagerne er møre, ca. 40 min.

Tilsæt selleri i skiver og lad retten simre i yderligere 10 min.

Lad retten afkøle lidt.

Brug en stavblender til at purere suppen i gryden.

Tilsæt fløden, smag til med salt og peber og servér.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.187 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her