Logo

Avocado med tunfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store avocadoer
1 dåse tun i vand
1 spsk citronsaft
2 stilke bladselleri (fint snittede)
1 spsk olivenolie
lidt salt og peber
2 spsk hakket persille
 
Flæk avocadoerne og tag stenen ud.
Dryp dem straks med citronsaft, så de ikke bliver mørke.
Hæld vandet fra tunen og pil kødet i mindre stykker.
Bland det med bladselleri, citronsaft og olivenolie.
Kom det i de halve avocadoer og drys med hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (10 stemmer)
Siden er blevet set 2.252 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her