Logo

Kommens kringler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g Smør/margarine
3 dl Mælk
50 g Gær
8 dl (500 g) hvedemel
1 tsk Salt
1 tsk Sukker
2 spsk Kommen
1 Æg

Smelt smøøret og tilsæt mælken.
Rør gæren ud i lidt af den lune væske og bland det med hvedemel, salt og sukker i resten af mælken.
Tilsæt kommen. Stil dejen til hævning i en halv times tid.
Rul dejen til tynde pølser der formes til kringler.
Lad dem efterhæve på en smurt plade eller på bagepapir i 20 min. Smør kringlerne med sammenpiskede æg og drys evt. lidt kommen over.
Bages i 15 min ved 200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.249 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her